Beşkardeş İlkokulu
BEŞKARDEŞ MAH. 142209. SK. NO 1/2 KULU / KONYA

VİZYON

Okulumuzda verilen eğitim ve öğretim hizmetlerini daha uygun fiziki koşullarda,çağın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik uygulamalarla destekleyerek personelimizin ve halkımızın eğitim ve öğretim düzeyini yükselterek köyümüzün eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını gidermektir.

MİSYON

Eğitim ve öğretim işlerini yasal mevzuat,bilimsellik,etik kuralları çerçevesinde etkin ve verimli bir şekilde sunmak,çalışan ve hizmet alan tüm vatandaşlarımızın memnuniyetini üst düzeyde tutarak ülkemizin eğitim ve öğretim hizmetlerine katkıda bulunmaktır.

NORMAL

KALORİFERLİ

Öğretmenlerimiz kendi imkanları ile geliş gidiş yapmaktadırlar.

Konya´ya uzaklık 148 km´dir. Kulu´ya uzaklık 17 km´dir. Ankara´ya 125 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Beşkardeş Köyü yaklaşık 500 haneli bir köydür.Halkın büyük kısmı Avrupa´da çalışmaktadır.Kalanlar ise çiftçilik başta olmak üzere hayvancılık ve ilçede diğer iş kollarında çalışmaktadır.